Titular notícies

AUDICIONS CJNC19

Diumenge 10 Febrer 2019

El Cor Jove Nacional de Catalunya obre el període d’inscripció a les audicions per formar part de la 7a edició d’aquest projecte coral únic, al més al nivell. Per primera vegada, se celebraran a les quatre capitals de província.

Les audicions per formar part de la 7a edició del Cor Jove Nacional de Catalunya se celebraran en quatre jornades diferents, una a cada província:
 
29/01/19 · GIRONA – Conservatori de Música Isaac Albéniz de la Diputació de Girona (de 9 a 15h)
31/01/19 · TARRAGONA (matí)
01/02/19 · LLEIDA – Conservatori i Escola de Municipal de Música de Lleida (de 16 a 20h)
02/02/19 · BARCELONA (matí i tarda)
02/03/19 · BARCELONA (matí i tarda)
 
L’audició consistirà en la interpretació d’una obra de lliure elecció, només amb acompanyament de piano, una prova de lectura a vista, i una obra coral obligada: “L’aire daurat: Festí nocturn” de Ricard Lamote de Grignon (Barcelona, 1899-1962). Pot aspirar a formar part del Cor Jove Nacional de Catalunya qualsevol cantant d’entre 18 i 28 anys (a l’inici de l’encontre).
 
EL CJNC19 estarà integrat per un màxim de 32 cantaires i celebrarà el seu encontre a la Catalunya central del 15 al 26 de juliol de 2019. El març de 2020, la 7a edició del Cor Jove Nacional de Catalunya es reunirà de nou per oferir un concert extraordinari a Barcelona.
 
Inscripcions a: www.cjnc.cat

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org