Titular notícies

MIREIA BARRERA I CATHERINE SIMONPIETRI, NOVES DIRECTORES DEL CJNC

Divendres 28 Desembre 2018

Dues dones dirigiran, per primera vegada, el Cor Jove Nacional de Catalunya. Serà en la seva setena edició, que se celebrarà a Catalunya del 15 al 26 de juliol. Els cantaires que vulguin formar-ne part hauran de superar les audicions del pròxim mes de febrer.

El pròxim 2019 el Cor Jove Nacional de Catalunya arribarà a la seva 7a edició i, en aquesta ocasió, per primera vegada, estarà dirigit per dones. Seran la catalana Mireia Barrera, actual directora del Cor Madrigal, i la francesa Catherine Simonpietri, fundadora i directora de l’ensemble Sequenza 9.3. Elles seran les encarregades d’encapçalar la nova edició d’aquest projecte coral al més alt nivell que impulsa el Moviment Coral Català.
 
L’encontre del CJNC19, que es clourà amb diversos concerts arreu del territori, tindrà lloc a Catalunya del 15 al 26 de juliol, durant el qual els joves cantants seleccionats treballaran amb Barrera i Simonpietri l’exigent repertori seleccionat. A més, el cor es tornarà a reunir de forma extraordinària el març del 2020 per fer un concert a Barcelona.
 
Els cantants que vulguin formar part d’aquesta 7a edició del Cor Jove Nacional de Catalunya s’hauran de presentar a les audicions que se celebraran els dies 29 i 31 de gener, i 1 i 2 de febrer. Enguany, com a novetat, se celebraran diverses jornades d’audicions, una a cada província, amb l’objectiu de poder escoltar al màxim nombre de veus. Els aspirants s’hauran de preparar una obra de lliure elecció que hauran d’interpretar sols, només amb acompanyament de piano, superar una prova de lectura a vista, i cantar la seva veu d’un fragment coral que els hi serà assignat.
 
La inscripció per participar en les audicions del CJNC19 s’obrirà el dilluns 10 de gener i es podrà fer a través d’un formulari a la web www.cjnc.cat

Últimes Notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org