Titular notícies
Divendres 5 Gener 2018

Dilluns 25 Setembre 2017
El Consell de l’Associacionisme Cultural de Catalunya, reunit el dissabte 23 de setembre de 2107 en convocatòria extraordinària expressa el rebuig a les accions que s'han pres des del govern espanyol els últims dies.
Aquí teniu els enllaços al manifest en diferents idiomes.
Català
Castellano
English
Français
Deutsch
Euskera
 

Dijous 21 Setembre 2017
Barcelona, 21 de setembre de 2017

Davant els esdeveniments soferts durant aquests dies al nostre país, el Moviment Coral Català, confederació de federacions de cant coral a Catalunya, volem reiterar-nos en la defensa de la celebració del Referèndum de l'1 d'octubre.

També volem expressar de manera ferma el nostre suport  al Govern de la Generalitat de Catalunya així com a totes les institucions, entitats i persones que treballen cívicament i pacífica per garantir la democràcia i la llibertat d'expressió. Som ferms en el nostre compromís amb la cultura i la societat civil catalanes i condemnem enèrgicament qualsevol acció que atempti a l'exercici d'aquests drets.
 

Diumenge 10 Setembre 2017
El món coral firma un manifest de suport al referèndum de l’1-O
El firmen totes les entitats corals catalanes i s’hi han adherit altres persones i entitats de 40 països
 

Divendres 8 Juliol 2016
Ja ha començat la formació dels joves que han entrat al prjecte MARS. A les instal·lacions de Prima Materia, a la Toscana, Itàlia.Feed RSS de notícies

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org