Titols i resum a tot arreu
El Català, segona llengua del festival Europa Cantat a Torino
www.ectorino2012.it
Data: 27/07/2012
Duració: 10 Dies 
Localització: Turí, Itàlia
El català serà la llengua més parlada, després de l’italià, al festival europeu més important de cant coral. Prop de 350 persones entre directors, compositors, cantaires i voluntaris provinents de Catalunya, País Valencià i Balears formaran la delegació més gran després de la italiana en el Festival Europa Cantat que es celebrarà a Torino del 27 de juliol al 5 d’agost i que reunirá prop de 4000 cantaires d’arreu del mon.

Entre els directors de tallers tenim una àmplia presencia catalana. Elisenda Carrasco dirigeix el taller Opera per nens amb el concert final el dissabte 4 d’agost. Els dies 28 i 29 de juliol Daniel Mestre dirigeix dos tallers descoberta sota el títol Mare Nostrum, el primer dedicat al compositor gironí Xavier Montsalvatge i el segon a música escrita per al monestir de Montserrat. El dia 3 d’agost Martí Ferrer coordina i presenta una sessió dedicada a la inclusió a travers del cant coral  i Hearts in Harmony.

A més a més el dia 29 de juliol alguns dels cors presents oferiran concerts compartits. El Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers ho farà a Trofarello i La Coral Santíssima Trinitat de València a Novara.

El Moviment Coral Català serà, doncs, ben present a tots nivells en el festival europeu coral més important. Farem sentir la nostra veu!

Activitats previstes
No hi ha actes en perspectiva

Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org