Cor Jove Nacional de Catalunya


Cor Jove Nacional de Catalunya.

32 joves entre 18 i 28 anys ja han estat escollits per formar part de la primera promoció d'integrants del Cor Jove Nacional de Catalunya.

Aquí teniu el resultat de les audicions:

RESULTATS AUDICIONS 2013


Les dates són del 22 de juliol a l'1 d'agost de 2013. L'stage serà a Vic i hi haurà diversos concerts en el territori català. Aqui trobareu la infomració més immediata sobre el CJNC:

http://corjovenacionaldecatalunya.wordpress.com/

 
El Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) neix amb voluntat de dotar el nostre país d’una eina necessària per a la seva normalització coral. El CJNC té un doble objectiu, d’una banda oferir als joves estudiants de cant i cantaires de cors l’oportunitat de treballar al més alt nivell amb els millors directors d’aquí i d’arreu en el marc d’un projecte altament pedagògic; i per l’altra, dotar el país d’un referent que ajudi a prestigiar la pràctica coral tant entre els joves com entre els grans, que sigui referent inspiradors a les nombroses corals del país i que contribueixi a posicionar el cant coral com una manifestació artística de primer ordre.

La nova formació de caràcter nacional i d’irrenunciable excel•lència musical estarà composta per 32 cantaires d’entre 18 i 28 anys vinguts de tot el territori català i seleccionats després d’un procés d’audicions. Després d’una intensa setmana d’assajos a Vic, el CJNC presentarà un repertori únic. El públic català podrà gaudir de quatre concerts únics a diversos punts del territori. El concert consta de dues parts, la primera part amb música bàltica a cappella dirigides pel compositor i director lituà Vytautas Miskinis; i la segona part consta del repertori Ressons de l’Al-Andalus, una selecció de cançons tradicionals catalanes amb influència àrab i harmonitzades per compositors vius (Feliu Gasull, Xavier Puig i Josep Lluís Guzmán-Antich) amb acompanyament instrumental. Aquesta segona part serà dirigida pel director cerverí Xavier Puig.

El CJNC és una iniciativa del Moviment Coral Català (Confederació Coral Catalana) i de Corals Joves de Catalunya amb la col•laboració de l’Associació Catalana de Professors de Cant, l’ESMUC, el Conservatori Superior del Liceu i la Setmana Cantant de Vic i el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


 
 
                      


                  

                     
                                                       

                        
 
------

Ets un particular, empresa, fundació... i t'agradaria ser membre del Club de Mecenatge del Cor Jove Nacional de Catalunya?

Truca'ns al 93 319 67 28 o envia'ns un email a cjnc@mcc.cat

------

El Cor Jove Nacional de Catalunya a TV3 (aquí) i a El Punt Avui (aquí) 
(29 d'abril de 2013)

 Recull de premsa:


Diari ARA


Vilaweb1

Vilaweb2

Cultura21

Agència Catalana de Notícies

Xarxanet

Revista Musical Catalana

Catalunya Ràdio

La Vanguardia

El Periódico

EuropaPress

Directe.cat

Radio Catalunya

Qué!

El Economista

Gente Digital

Noticias.com

Noticias Terra

T
eInteresa

Propers esdeveniments

Últimes notícies

  Subcriu-te al nostre butlletí!
Correu electrònic:
Web impulsat per:  
Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya Aquest web s'ha creat i s'actualitza amb  Ab·core , la plafatorma de serveis Internet de la Fundació Iwith.org